Avoimet työpaikat

AJONEUVOSÄHKÖASENTAJA MASKUUN

Työtehtäviisi kuuluu työkoneiden sähkövianhaku ja sähkötöiden korjaustyöt sekä korjaamolla että kentällä. Osallistut tiimin kanssa joustavasti myös muuhun huolto- ja korjaustyöhön, sekä opastat tarvittaessa muita.
Sinulla on työhön soveltuva perus- tai ammattitutkinto ja/tai työn kautta hankittu osaaminen alalta. Olet vastuuntuntoinen, huolellinen ja pystyt sekä itsenäiseen työhön että tiimityöhön muiden kanssa.
Työaika on kokoaikainen (37,5 h /vko), pääasiassa työaika on arkisin klo 8-16 välillä, mutta olet valmis joustamaan tarvittaessa.

Palkkatoive pyydetään esittämään hakemuksessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan Autoalan kaupan- ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Atula on vahtolainen perheyritys: meitä on nyt yhteensä 17 henkilön mukava porukka palvelemassa asiakkaita Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Komatsu, Valtra, Fendt, Sampo Rosenlew ja Husqvarna. Tule joukkoomme mukaan!

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 15.5. mennessä osoitteeseen sanna.haukila@atula.fi. Jos heräsi kysymyksiä, voit myös soittaa Sanna Haukila 0400 183 207.

RASKASKONEASENTAJAKSI OPPISOPIMUKSELLA MASKUUN

Atula Huoltopalvelut Oy on maanrakennus- ja maatalouskoneiden valtuutettu merkkikorjaamo ja varaosajälleenmyyjä, jolla on toimipisteet Loimaalla, Huittisissa, Maskussa ja Vahdolla.

Etsimme asentajaa oppisopimuskoulutuksella Maskuun

Oppisopimuksella voit suorittaa autoalan perustutkinnon tai raskaskoneasentajan ammattitutkinnon työn ohessa. Oppisopimuskoulutuksen ajalle tehdään normaali työsopimus, ja saat työssäoloajalta sopimaamme palkkaa. Lähikoulutuspäivät esim. Rasekolla Raisiossa tai Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa ovat palkatonta tai sovittaessa esimerkiksi työaikapankkivapaitasi.

Työtehtäviisi kuuluu maanrakennus- ja maatalouskoneiden huolto- ja korjaustyöt korjaamolla. Teet työtä aluksi työparin kanssa, osaamisesi kehittyessä itsenäisemmin. Olet vastuuntuntoinen, huolellinen ja ennen kaikkea oppimishaluinen.

Työaika on kokoaikainen (37,5 h /vko), pääasiassa työaika on arkisin klo 8-16 välillä. Työaikojen sovittelussa meillä on joustavia käytäntöjä (vapaaehtoinen työaikapankki).

Palkkatoiveen pyydämme esittämään hakemuksessa tai haastattelussa.

Työsuhde on oppisopimusajan määräaikainen. Työsuhde voi alkaa sovittaessa jo ennen oppisopimuksen alkamista joten ota rohkeasti yhteyttä mahdollisimman pian! Työsuhteessa noudatetaan Autoalan kaupan- ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Atula on vahtolainen perheyritys: meitä on nyt yhteensä 17 henkilön mukava porukka palvelemassa asiakkaita Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Komatsu, Valtra, Fendt, Sampo Rosenlew ja Husqvarna. Tule joukkoomme mukaan!

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen sanna.haukila@atula.fi. Jos heräsi kysymyksiä, voit myös soittaa Sanna Haukila 0400 183 207.