Ajankohtaista:

Seuraamme viranomaisohjeita ja pyrimme omalta osaltamme turvaamaan  asiakkaidemme ja henkilöstömme terveyden ja vähentämään tartuntariskiä. Tiedotamme asiakkaille näistä käytännöistä palvelutilanteissa sekä nettisivuillamme.

Palvelupisteemme ovat auki normaalein aukioloajoin klo 8-16 Maskussa, Loimaalla ja Huittisissa.

Toivomme suojaetäisyyden 2 m pitämistä myymälöissä asioidessasi. Joissain tiloissamme olemme tehneet kalusteratkaisuja niin, että suojaetäisyys toteutuu, mutta esim. asiointi ja kassapalvelut toimivat sekä henkilökuntamme että asiakkaamme turvaksi.

Lisäksi olemme kokonaan lopettaneet tai rajoittaneet myymälöiden yhteydessä olevaa kahvitarjoilua.

Käsidesi ja käsipesumahdollisuus on myymälöissämme saatavilla.

Korjaamotiloihimme on kulku ollut estettynä työ- ja asiakasturvallisuuden takia jo aiemminkin, tämä käytäntö siis jatkuu Korona -poikkeustilankin aikana.

Viruksen leviämisriskiä minimoimme ottamalla käytöön ns. varo-ajan. Viruksen on todettu leviävän muovi- ja metallipinnoilta erittäin herkästi 10 minuutin ajan pinta-tartuntana ja kahden tunnin aikana tartuttavuus laskee ilmeisesti lähes nollaan. Pyrimme siihen, että huoltoon tuleva kone tuodaan korjaamolle reilusti ennen työn aloitusta. Ja jos tämä ei ole mahdollista, pyrimme ainakin puolen tunnin varoaikaan. Näin vähennämme asentajille aiheutuvaa infektioriskiä. Kun noudat konetta, tiedota meitä hakuajasta, jotta voimme parhaamme mukaan ottaa huomioon varo-ajan myös konetta luovutettaessa. Henkilökuntamme kertoo käytännöstä lisää tarvittaessa. 

Voit asioida kanssamme myös puhelimitse tai sähköpostilla. Tuotemyynti hoituu myös rahti-, posti tai kuriiripalvelujen kanssa.


Terveisin Atula Huoltopalvelut Oyn väki  (päiv. 27.3.2020)Slider