AVOIMET TYÖPAIKAT

PIENKONEASENTAJA MASKUUN

ASENTAJA MASKUUN

Atula Huoltopalvelut Oy on maanrakentamisen ja maatalouden koneiden täyden palvelun merkkikorjaamo, jolla on toimipisteet Maskussa, Loimaalla, Huittisissa ja Vahdolla. Edustamme tunnettuja vahvoja maatalouden ja maanrakentamisen merkkejä: Valtra, Fendt, Sampo Rosenlew, Komatsu, Husqvarna, Ommelift.

Maskussa huollamme ja korjaamme Talhu Oy:n jälleenmyymiä rakentamisen tuotteita ja huolehdimme jälkimarkkinoista Varsinais-Suomen alueella. Etsimme nyt

PIENKONEASENTAJAA vastaamaan pienkoneiden huollosta ja kunnossapidosta.

Odotamme sinulta teknistä perusosaamista asennustyöstä, oppimisen halua sekä aktiivista otetta vastuualueestasi. Sinulla on yhteistyökykyä ja halua palvella loppukäyttäjää mahdollisimman hyvin. Hoidat huoltopuolen asiat alusta loppuun saakka.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Talhun myynnin, teknisen tuen ja varaosapuolen kanssa. Korjaamon työnjohtaja, muu kokenut asentaja porukka sekä Talhun tuki ovat apunasi perehdytyksessä ja työn menestyksekkäässä hoitamisessa.

Työaika pääosin arkisin 7-18 välillä sovitusti, 37,5 h/vko. Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive. Noudatamme autoalankaupan- ja korjaamoalan työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen

tero.atula@atula.fi tai soita 0400- 308 055. Hakuaika päättyy 12.10.2021.

Tule joukkoomme palvelemaan alan johtavien työkonemerkkien käyttäjiä Varsinais-Suomen alueelle!